Na Freelancehunt zlecenia nie są całkowicie usuwane – pozwala to zachować integralność informacji w systemie i historię współpracy. Możesz jednak ograniczyć ich widoczność.
Jak ukryć zlecenie?
-
Wejdź w sekcję Moje zlecenia.
-
Przy wybranym zleceniu kliknij przycisk „Ogranicz widoczność”.
-
Po aktywowaniu tej opcji:
-
zlecenie nie będzie indeksowane przez wyszukiwarki (np. Google),
-
nie zobaczą go również niezarejestrowani użytkownicy.
-

Alternatywa: zlecenie indywidualne
Jeśli chcesz, aby dostęp do zlecenia miała tylko konkretna osoba, opublikuj zlecenie indywidualne – jego treść zobaczysz wyłącznie Ty i zaproszony freelancer.