Na Freelancehunt możesz w każdej chwili dezaktywować swoje konto. Poniżej znajdziesz instrukcję krok po kroku.
Usunięcie konta samodzielnie
-
Wejdź w Ustawienia zabezpieczeń (na dole strony).
-
Kliknij przycisk „Usuń profil”.
-
Na ekranie pojawi się komunikat ostrzegawczy.
-
Jeśli jesteś pewien swojej decyzji:
-
kliknij przycisk potwierdzenia,
-
wybierz przyczynę usunięcia,
-
możesz także dodać sugestię, co warto poprawić w serwisie.
-

Usunięcie konta przez pomoc techniczną
Jeśli nie możesz samodzielnie usunąć konta, napisz do zespołu wsparcia Freelancehunt – dezaktywujemy profil na Twoją prośbę.
👉 Pamiętaj: usunięcie konta oznacza utratę dostępu do wszystkich danych i historii współpracy.